Dakdekkersbedrijf Eindhoven

Dakdekkersbedrijf voor de regio Eindhoven en Gemert

Martens Dakbedekking legt niet alleen dakbedekking maar geeft ook deskundig advies over dakonderhoud, noodvoorzieningen, waterhuishouding en de staat van uw dak. Van dakrenovaties, onderhoudscontracten en het plaatsen van lichtkoepels: onze dakdekkers helpen u graag. 

Dakrenovatie

Martens Dakbedekkingen voert complete dakrenovaties uit. We vervangen zelf het hout en zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer van het dakafval. Ook voeren we eventuele reparaties uit aan bestaande daken. Tevens repareren we uw zink- en koperwerken, zoals goten en gevelbekleding. 

Dakbedekking nieuwbouw

Onze dakbedekkers zijn onder meer ervaren in het leggen van platte bitumineuze daken. Naast bitumineuze dakbedekkingen, leggen wij ook EPDM, shingles en kunststof dakbedekkingen. Verder verrichten we alle voorkomende hemelwaterafvoerwerkzaamheden. 
 

Dakinspecties

Wij raden aan om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. Zo kunnen we eventuele lekkages detecteren waarmee u hoge kosten en onaangename verrassingen voorkomt. 

Dakonderhoud

Martens Dakbedekkingen biedt dakonderhoudscontracten aan. Afhankelijk van de overeenkomst voeren we jaarlijks 1 of meerdere onderhoudsbeurten uit. Door de werkzaamheden voorkomt u lekkages, overstromingen en verzakking van de dakconstructies. 

Diensten

Martens Dakbedekkingen is gespecialiseerd in:

  • het aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen (SBS en APP)
  • het aanbrengen van kunststof dakbedekkingen en EPDM dakbedekkingen
  • het leveren en aanbrengen van dakisolatie (PIR, steenwol, EPS)
  • uitvoering van zink- en loodwerkzaamheden, het zin en lood wordt op maat gemaakt
  • uitvoering van constructieve afschotcorrecties tijdens renovatiewerkzaamheden
  • vervanging van dakbeschot tijdens renovaties
  • het leveren en aanbrengen van dakaccessoires zoals ontluchtingen, lichtkoepels, lichtstraten, solatubes en hemelwaterafvoer